Koordinatori

Aleksandar Gulin

spec. ortodont

 

Koordinator programa e-učenja u Hrvatskoj

Stomatologiju je diplomirao 1998. godine na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, od 2005. postaje specijalist ortodoncije, trenutno radi u vlastitoj privatnoj praksi u Zagrebu.

Klasičnu homeopatiju diplomirao je na IACH-u 2016. godine. Od 2014. do danas redovno dodatno pohađa napredne tečajeve izravno u Akademiji IACH na Alonissosu.

Kontinuirano se educira na oba područja i uspješno ih kombinira u svakodnevnoj praksi. Integrativni pristup oduvijek je izazov koji ga potiče na stalni rad i napredak na oba interesna područja.

Povremeno dok se odmara od knjiga i ekrana zapleše tango 🙂

 

 

Helena Smiljanić

univ. spec.

 

Asistent koordinatora programa e-učenja u Hrvatskoj

Po struci sveučilišni specijalist konferencijskog prevođenja. Homeopatiju koristi u vlastitom liječenju od svoje mladosti, a 2014. odlučuje se posvetiti toj disciplini te pohađa program e-učenja. 2016. postaje diplomirani klasični homeopat na IACH-u. Nakon toga pohađa napredne i poslijediplomske programe iz homeopatije prof. Vithoulkasa i drugih uspješnih homeopata u Europi.

Kao asistent koordinatora zadužena je za pripremu materijala, usklađivanje grupe i zahtjevnog programa kako bi svi polaznici mogli pratiti sadržaj i razumjeti informacije koje se tijekom e-učenja isporučuju polaznicima. Podrška je studentima u pitanjima i nedoumicama.